PROM

I lördags var det äntligen dags för en av de där typiska amerikanska upplevelserna igen, nämligen prom. De senaste veckorna har det varit det stora samtalsämnet i skolan, och det har pratats om allt från klänning till vem man ska gå med och var man ska äta. 
 
När den speciella dagen äntligen var här, var det förberedelser som gällde hela dagen. Det var hår, smink, naglar, och liknande som det var fokus på. Jag och Ella mötte sedan upp Crystal och Hannah at Uncle Toms hus för att ta bilder. Vi fortsatte sedan till restaurangen vi hade bokat på, nämligen Buffalo Wings & Rings. Det är inte direkt den mest typiska restaurangen man går till när man är så uppklädda som vi var, men vad gör man inte när man älskar wings. 
 
Vi fortsatte sedan till själva dansen, som tog plats på Gallo Center for Arts. Väl där fick vi stå i kö i ca en halvtimme för att det tog så lång tid att komma in när varje person var tvungen att visa sitt school id och biljett. Tjejernas väskor blev också genomsökta, liksom killarnas kavajer. Vissa personer var till och med tvugna att blåsa i en breathalyzer eftersom alkohol är strikt förbjudet på skoldanserna här. Säkerheten var alltså på topp, så när vi kom in vid kvart över nio så hade vi bara drygt en och en halv timme innan det slutade. Det är nämligen som så att i den här kommunen är det väldigt strikt med regler och säkerhet, och ingen var tillåten att stanna en minut längre än elva. 
 
Hur som helst, trots alla dumma småregler så hade vi en rolig kväll. Efter dansen åkte vi hem till oss och hade en bonfire. Min amerikanska prom night var alltså väldigt rolig, även om själva promen var kort. 
 
Hannah, Ella, Crystal, and me
 
 
 
 
 
 
Same four + Shannon after the promNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

isabelleiusa.blogg.se

Utbytesstudent i Modesto, California 14/15

RSS 2.0