Jag är framme!

Eller ja, det har jag ju varit sen i lördags kväll. Flyget var en timme försenat men annars gick allt bra. Dock sov jag inte så mycket på planet så jag var ganska trött när jag kom fram, men jag måste säga att jag fick ett väldigt trevligt välkomnande!
 
Sen åkte vi direkt till I-n-Out för en typisk Californian/American första måltid. 
Min värdbror Dempsey, hans flickvän Shannon och jag.
 
När vi sedan kom hem till huset väntade några av min värdsyster Ellas vänner där för att överraska mig. De var väldigt framåt och pratade väldigt mycket, så det var roligt!
 
Nästa dag, igår, var vi först i kyrkan och sen åkte vi in till San Francisco för att de skulle visa mig runt lite. Vi hade inte supermycket tid eftersom vi skulle hämta Ella på flygplatsen senare, så vi åkte på the Golden Gate Bridge och gick runt lite i en liten by (kommer inte ihåg namnet) utanför där man hade utsikt över SF. 
 
 
När vi hade hämtat Ella åkte vi till en restaurang och åt etiopisk mat, inte min favorit om jag får säga det själv. Men det var i alla fall en upplevelse att få testa. 
Skålen ni ser framför mig var fylld med brödrullar, och det var med dem man åt maten, så inga bestick användes. 
 
Idag var jag på skolan (vääldigt stor), och senare idag ska jag spela golf här för första gången. Efter det ska jag på ett "möte" på skolan för alla som ska vara med i en sport. Som ni märker har det varit fullt upp sedan jag kom, vilket såklart är roligt! Vi hörs!

isabelleiusa.blogg.se

Utbytesstudent i Modesto, California 14/15

RSS 2.0