Senior Sunset!

Hej igen! När jag väl är inne i blaggandet kan jag väl lika bra berätta om denna helgen också. För er som kommer ihåg att jag berättade om senior sunrise i början av året så var det nu dags för senior sunset, där vi istället för att säga hej sa hejdå till vårt senior year.  Vi befann oss på skolans baseball field, där det fanns mat från Panda Express och smoothies från Jamba Juice. Där fanns även uppsatt flera spel och lekar, photobooth, samt musik som spelades hela kvällen.
 
All the Seniors who were there
 
 
 
Både idag och igår har varit lugna dagar. Igår bakade vi rulltårta och soft pretzels, och tittade på filmer hela dagen. Idag var vi i kyrkan och nu är det bara lite slappande. Det är så skönt att ibland få stanna upp och inte ha några planer alls. 
 
På onsdag natt är det dags för senior trip. Vi kommer först åka till Disneyland och vara där under dagen på torsdagen, innan vi åker till Magic Mountain på torsdagskvällen. Klockan 2 på natten åker bussarna tillbaka till Modesto, men jag och ella kommer stanna där nere då Dempsey spelar i Riverside och Will och Karla kommer hämta upp oss där. På lördag kommer min familj till LAX, och sedan kommer vi alla köra upp längs kusten under söndagen och måndagen (måndagen är memorial day, så vi är lediga från skolan). Tisdag är sista skoldagen, onsdag är Senior Brunch, och torsdagen är Graduation. 
 
Det är alltså en händelserik tid framöver, så det var inte alls fel att få denna helgen att vila upp sig på. Detta innebär också att ni förmodligen inte kommer höra från mig här på ett tag, men nu vet ni i alla fall mina planer. Ha det så bra så länge!

My Birthday!

I måndags hade vi våran Award night för fotbollen, då vi tyvärr inte gick vidare i slutspelet.
 
På denna bilden, den enda bilden jag har, ser ni alla seniors i laget. 
 
I tisdags var det min artonde förelsedag. Dagen började ganska tråkigt med skola som vanligt, och på kvällen var det en Award Night för alla seniors som hade fått ett stipendium. Det varade i ca två timmar, och det var väldigt tråkigt att sitta och titta på. Efter award nighten åkte vi dock till Buffalo Wings & rings, (och ja, det är där vi hade vår prom dinner, och ja, jag kommer sakna det otroligt mycket när jag åker hem) för att äta middag. Det var familjen, inklusive grandma, och Meghan och Missy som åkte dit. Maten var som vanligt god, och jag är glad för presenterna jag fick.
 
Missy, Meghan, Ella, och jag
 
"The girl who saved the king of Sweden"
 
 
Missys kort på svenska. Jag måste säga att jag är förvånad över hur bra google translate fungerade. Jag blev i alla fall väldigt glad för att hon tog sig tiden att skriva på svenska
 
För att summera min födelsedag kan jag säga att det var en helt vanlig ganska tråkig dag fram till ca 20.30, men efter det var den underbar. Jag vill också tacka till alla er där hemma som gratulerade mig. Det känns otroligt bra att veta att jag har familj och vänner där hemma som tänker på mig. 

Yosemite!

Hej på er! Förra helgen åkte jag tillsammans med ca 15 andra utbytesstudenter på en trip med YFU till Yosemite. Vi åkte på lördagen och stannade över natten, innan vi åkte hem på söndagen. Vi åkte till en annan del av Yoemite där jag inte hade varit, så det var roligt att inte bara få se samma saker som tidigare. På lördagen åkte vi till Mariposa Grove, som har stora träd precis som Calaveras där jag har varit innan. Efter att ha gått en runda där fortsatte vi till the Pioneer Yosemite History center. Där har alla gamla byggnader i Yosemite samlats, så det var som att gå runt i en by och se hur de levde där förr i tiden. Efter att ha sett det åkte vi till huset där vi skulle spendera natten. Huset låg uppe på en kulle, och utifrån terassen var utsikten helt underbar! På kvällen åt vi middag, tittade på stjärnorna, pratade, och hade det allmänt roligt. 
 
Dagen efter hikade vi till the swinging bridge och tillbaka, innan vi städade, åt lunch, och körde hem. Vi hade en jätterolig helg, och än en gång måste jag nämna hur underbart det är att träffa människor från hela världen. Under det här året har jag lärt mig så otroligt mycket, inte bara om USA, men också om så många andra länder, bara genom utbytesstudenter. Vi har en sista orientation i slutet av maj, så de flesta kommer jag se igen, men det var så tråkigt att säga hejdå till dem jag inte kommer se igen. 
 
Mariposa grove. At the Tunnel Tree
 
Alla länder uppe från vänster: Ryssland, USA (Värdsyster till Shimmey från Kina), Sverige, Danmark, Tyskland, Nederländerna, USA (ledare, värdmamma till Tanya från Ryssland), Danmark, Italian. Nere från vänster: Kina, Thailand, Thailand, Tyskland, Thailand, USA (ledare), Japan.
 
Fun Fact: Fotografen till föregående bild togs av en utbytesstudent från Danmark (Köpenhamn) som åkte med organisationen AFS, 
 
Thailand, Japan, Sverige, Thailand x2. De här tjejerna är så otroligt snälla och roliga. Jag är så glad för att ha fått chansen att lära känna dem.
 
Utsikt från huset
 
Även här utsikt från huset. Mind från Thailand, Elisa från Italien, jag från Sverige, och Bell från Thailand
 
Lunch ute på terassen med den underbara utsikten
 
Panorama från inne i huset. Köket till vänster och brasan till höger.
 
At the Swinging Bridge. Lägg märke till hur grönt vattnet är
 
Foto taget från bron. Även här ser ni hur grönt vattnet är!
 
Foto taget åt andra hållet från bron. 

isabelleiusa.blogg.se

Utbytesstudent i Modesto, California 14/15

RSS 2.0