Ytterligare ett besök!

Två dagar efter att min familj hade åkt hem var det dags för nästa besök, nämligen Julia och hennes mamma. De var här i sex dagar, fyra hela dagar, och vi hann med en hel del under de dagarna. Första hela dagen åkte vi till Big Sur, 17 mile drive, och sedan spenderade vi kvällen och natten i Monterey. Nästa dag åkte vi upp till San Francisco där vi spenderade hela dagen med shopping och sightseeing. Ni som har följt min blogg vet att jag redan har varit på de här ställena multiple times before, så det var inte lika exciting som de andra gångerna. Dock är det alltid roligt att åka med olika personer och få visa dem de underbara ställena. 
 
Efter dagen och kvällen i SF åkte vi tillbaka till Modesto, sov, och begav oss på morgonen ut på nästa äventyr. Vi skulle nämligen åka till Lake Tahoe, som är en sjö uppe i bergen, precis på gränsen mellan California och Nevada. Det är ett ställe jag inte hade varit på innan, och egentligen det enda stället värt att se i California som jag inte hade sett. På vintern är det en ski resort, och på sommaren åker folk dit för sjön. Naturen var helt fantastisk, och vattnet var otroligt blått och klart. Vi hade det superbra där, och jag hade mycket gärna velat spendera mer tid där. 
 
Efter att ha spenderat natten och nästa dag i Tahoe åkte vi hem till Modesto igen. Julia och hennes mamma fixade med packningen, och åkte sedan till flygplatsen imorse. Det var otroligt roligt att få se Julia igen efter ca 10 månader och få höra om vad som har hänt där hemma under året. Dock fick det mig att inse hur mycket jag faktiskt har missat, och hur roligt det ska bli att komma hem igen. Även om det inte kommer bli detsamma när jag inte går i samma klass som mina vänner, så hoppas jag att det ändå kommer bli lite som förut. 
 
Hur som helst ska jag nu försöka njuta av de sista veckorna jag har här, och speciellt vädret. När jag hör hur kallt och regnigt det är i Sverige så känner jag bara att jag inte vill lämna Modesto. Jag kommer sakna detta vädret så ortoligt mycket. Menmen, förhoppningsvis blir det väl en bra sommar i Sverige även om våren inte har varit speciellt bra. 
 
Big Sur
 
Big Sur
 
Twin Peaks, SF
 
Cable Cars, SF
 
Lake Tahoe 
 
Denna bilden är tagen från bilen, och är helt oredigerad. Så här blått var vattnet. Detta är vid Emerald Bay.
 
Här ser ni hur klart vattnet är.
 
Också från Emerald Bay
 
 

Min familjs besök!

På lördagen efter graduation var jag och Ella på Graduation parties i stort sett hela dagen. På söndagen var det re-entry orientation med YFU, vilket är den sista orientation innan alla åker hem. Där pratade vi om hur vi har förändrats under året, hur vi ska säga hejdå till alla här, samt hur anpassningen tillbaka till livet i hemlandet kan vara. 
 
Sedan de dagarna har jag i stort sett bara spenderat tid med min familj. Vi har åkt till Yosemite, San Francisco, spelat golf, varit i San Diego, Orange County, Laguna Beach, Newport beach, Huntington Beach, Los Angeles, Santa Monica, Malibu och Venice Beach.
 
Yosemite
 
Yosemite 
 
Golf i San Francisco
 
At the AT&T Park, SF Giants hemmaarena
 
San Franciscos skyline från Twin Peaks
 
The Golden Gate Bridge
 
Balboa Park i San Diego
 
Balboa Park
 
Balboa Park
 
Coronado Island - San Diego
 
San Diego
 
Old Town San Diego - mycket mexikanska influenser
 
Palmer fanns det gott om!
 
Laguna Beach
 
Newport Beach
 
Huntington Beach
 
Vågorna var så roliga! De ser inte stora ut på bild, men jag lovar er att det var dem. Jag skulle kunnat vara där och titta på surfarna hur länge som helst. 
 
Walk of Fame, Hollywood

Graduation!!

På torsdagsmorgonen den 28 maj var det dags för graduation practice. Alla seniors träffades då på platsen där the graduation skulle hållas. Regler och hur allt skulle gå till gick igenoms, så att allt skulle gå smidigt på kvällen. 
 
På kvällen samlades alla seniors igen, man tog lite bilder med vänner och så där, samt gjorde sig redo för själva ceremonin. När det var dags gick alla in och satte sig, några tal från the administration och ett tal från en student sades, innan det var dags för alla namn att ropas upp. Då det var runt 400 seniors tog detta lite tid. När man gick upp på scenen så sa de ens namn, man fick diploma caset (själva diplomat fick vi hämta upp på skolan dagen efter), skakade hand med personen som lämnade ut det, samt posade för en bild. Sedan gick man tillbaka och satte sig igen. När allas namn hade ropats upp var det dags för musiken att börja spelas och hattarna att kastas. 
 
Efteråt kom all släkt och vänner ut på gräset för att gratulera. Flertalet bilder togs, och sen var det över. Det var jätteroligt att vara med om och ja, det var precis som på film. 
 
Jag och mamma innan ceremonin
 
Isabelle, Angela, och jag
 
Alla golftjejer som är seniors.
 
Jag och Julie
 
Det var som ni ser soligt, så det var jättevarmt att sitta under hela graduation
 
Efter graduation hade vi ett öppet hus hemma hos oss, så här kommer lite bilder från det. 
 
Vi gjorde princesstårtor och drömmar för att ha lite svenskt med. Dessutom hade vi knäckebröd och Kalles Kaviar.
 
Svenska flaggan tilsammans med amerikanska flaggan, samt mina och Ellas Senior Pictures
 
Grandma and Grandpa Boone och Aunt Mary
 
Alla som hade tagit studenten i familjen

isabelleiusa.blogg.se

Utbytesstudent i Modesto, California 14/15

RSS 2.0