On our way to SB

Halloj! Förra helgen åkte vi ner till Santa Barbara där Dempsey spelar baseball. Vi tittade på hans matcher, och jag cyklade en runda längs med kusten och UCSB-campuset. Det är så otroligt vackert där! Vi bodde på en camping när vi var där, så jag sov i tält, vilket var mysigt. Wills föräldrar var också där, och på söndagen åkte jag med dem hem för att sedan kunna gå på ett birthday party för några av mina värdkusiner.

Veckan har rullat på som vanligt, vi vann onsdagens fotbollsmatch enkelt med 5-0 not Davis. Igår efter träningen hade vi en team dinner, vilket vi kommer ha i stort sett varje torsdag under säsongen. Vi var at Heather's hus och åt gott och bara satt och pratade. 

Just nu sitter jag i bilen på väg ner mot Santa Barbara igen. Många av våra helger spenderas alltså där nere, vilket jag inte har något emot alls. Denna helgen kommer vi dock bo på hotell istället för att campa. Denna helgen är det seriestart, så det är nu matcherna räknas på riktigt. Så vi kommer väl vara på matcherna, och kanske åka en runda till stranden. Vädret är nämligen riktigt nice här nu, och svensk sommarvärme har vi allt. 

Efter denna helgen är det bara en fyra-dagarsvecka i skolan innan det är dags för spring Break. Mina planer för det får ni dock höra om i ett senare inlägg. Ha det bra så länge! 

Middag med Dempsey och grandma and grandpa Grover last weekend 


Bild från min cykeltur. Palmer är verkligen ingen ovanlig syn där nere.

The UCSB campus 

The weather is soo nice! 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

isabelleiusa.blogg.se

Utbytesstudent i Modesto, California 14/15

RSS 2.0