Nyår och basket!

Nyårsafton spenderade jag här hemma då vi hade gäster. Vi hade buffé, spelade kort, spelade fishbowl, samt tittade på "the ball drop" från Times Square i NY på tv under tolvslaget. Den uppfattningen jag har fått är att nyår inte är en lika stor sak här som i Sverige. Många gör ingenting på nyår här, utan sitter istället hemma som på en vanlig kväll. I vilket fall så hade jag en mysig kväll och det var roligt att få uppleva en amerikansk nyårsafton. 
 
Nyårsdagen, däremot, är det vanligt att man hittar på något med familj och vänner. Stora delar av Grover-familjen spenderade sin nyårsdag hemma hos uncle Tom Christen. Där tittade vi på de två college football-matcherna, spelade kort och åt. Så det var alltså en mysig start på året. 
 
Efter det har jag inte gjort så mycket annat än att spela basket. Träning eller match har det varit varje dag förutom söndagar, tillsammans med en del lagluncher och liknande. Jag vet inte om jag berättade om vår första seriematch mot Grogori innan jul, men den förlorade vi i alla fal, lite oväntat, efter en jämn match. I tisdags spelade vi mot Enochs som är tippade tvåa i serien, och det krossade oss med ca 30 poängs marginal. Vår första vinst kom äntligen igår när vi spelade mot Davis. Där fick även jag lite speltid vilket ledde till två freethrow-poäng. 
 
Annars har jag hunnit med en förkylning vilket ledde till några tråkiga dagar här hemma och allmännt vilande inför skolstarten på måndag. Det har varit otroligt skönt med ett lov utan några stora händelser (det vill säga efter nyår) så att vi alla har kunnat vila upp oss och på så sätt komma till den nya terminen pigga och glada.
 
Nu har jag alltså varit här i nästan halva tiden, och jag kan säga att det har varit en otrolig upplevelse så här långt. Nu ser jag framemot våren där jag har många roligheter planerade. Bland annat kommer jag att få besök av både mor- och farföräldrar och närmre sommaren även mina föräldrar och Rebecca. Jag kommer även att åka till LA och Grand Canyon med farmor och Hans, samt ner till Santa Barbara flertalet gånger för Dempseys baseball-mathcer. Dessutom hoppas jag, och hela min värdfamilj, på att Dempsey kommer kunna spela igen, för i så fall kommer vi åka till Hawaii den sista veckan i april. Jag hoppas verkligen att det blir av då det skulle vara som en dröm att få komma dit. 
 
Det är alltså några av mina planer inför våren, och sedan är det ju alla andra saker som prom, graduation och liknande saker som jag har framför mig. Med andra ord tror jag att detta kommer bli en underbar vår där tiden kommer flyga iväg. Hoppas att ni alla också har roliga saker planerade i vår! Kram!
 
Hela new years eve-gänget
 
Från basketmatchen igår. Här från mina freethrows. Dålig kvalité dock...
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

isabelleiusa.blogg.se

Utbytesstudent i Modesto, California 14/15

RSS 2.0