MMC Tournament!

Idag var det precis som jag berättade om dags för den första playoff-turneringen med golfen. Då Beyer inte placerade sig som ett av de två bästa lagen i ligan, så gällde det för mig att komma som en av de sex bästa spelarna bland de övriga skollagen i Modesto för att gå vidare till nästa omgång, som är sectionals. 
 
Tävlingen spelades över 18 hål, och de första nio spelade jag inte alls bra. Men eftersom jag visste att kvaliteten på spelarna från de övriga lagen inte är den bästa, så visste jag att jag fortfarande hade chansen att komma bland de sex bästa. Så jag fortsatte spela, och de sista nio spelade jag helt okej, så jag kom in på 100 slag, vilket innebar plats två bland de som spelade för individuelllt avancemang, och plats 7 totalt. 
 
Allt som allt är jag nöjd med dagen, för mitt självklara mål var ju att ta mig vidare till sectionals. Sectionals spelas på Woodbridge Golf and Country Club nästa måndag, och för att ta mig vidare därifrån behöver jag troligen gå på under 85 slag. Konkurrensen ökar alltså rejält inför nästa omgång, och om man ser på vad jag har spelat på hittils, så kommer jag inte ha en chans. Men som alltd med golf så kan allting hända. 
 
Här kan ni se scorerna för de spelarna som gick vidare individuellt. Nummer 1 och 5 är också från Beyer, så vi har tre spelare vidare till sectionals. 
 
För övrigt kan jag berätta för er att pajerna var goda. pumpa-pajen var inte min favorit, men äpplepajen var god. Imorgon är det skola igen, så tillbaka till verkligheten. Ha det bra!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

isabelleiusa.blogg.se

Utbytesstudent i Modesto, California 14/15

RSS 2.0