Homecoming!

Det känns som att det har gått månader sedan jag senast skrev här, när det i själva verket endast har gått en vecka. En stor anledning till det är förmodligen att detta har varit den veckan alla här kallar för "the busiest week of the year", nämligen Homecoming Week. Efter starten i söndags har det varit floatbuilding varje dag efter skola och golf. Dessutom valde i princip alla lärarna att planera in prov i fredags, efter en fullspäckad vecka. Det är i princip som att säga att de vill att eleverna ska misslyckas i deras klasser. Så jag är riktigt glad över att jag inte behöver få A i alla mina klasser, utan att C (godkänt) räcker gott och väl. 
 
De sista dagarna av floatbuildingen gick ut på att träna in koreografin vi skulle ha under de 1.5 minuterna vi uppträdde. Som de som känner mig vet, så är inte dans min starkaste sida, och oftast inget jag gör frivilligt. Men jag tänkte som så att jag kommer ju faktiskt bara få uppleva Homecoming en gång, och varför inte uppleva så mycket jag bara kan? Så tro det eller ej, men jag valde helt själv att vara med på floatet och dansa under vårt uppträdande. Och då undrar ni säkert, hur gick det där med dansen egentligen? Och jag kan väl säga som så, att trots att jag fick frågan om jag någonsin har dansat förut (haha, visste inte att jag var "så" dålig), så var det faktiskt riktigt roligt när vi uppträdde, och jag tror att min dans såg hyfsat bra ut till slut i alla fall. 
 
Det bästa av allt var ändå att vi seniors vann! Det domarna dömde var vårt float-uppträdande och hur vi hade dekorerat "vår hallway". För på fredagsmorgonen åkte vi nämligen så att vi var på skolan vid sex, för att dekorera den the hallway vi hade blivit tilldelade. Temat för dekoreringen var school spirit, och eftersom vi seniors hade high school musical som theme för floatet så kombinerade vi school spirit med high school musical genom att dekorera med rött, blått, och vitt, och använda citat som "we're all in this together". 
 
Float- och dekoreringstävlingen mellan klasserna var inte den enda tävlingen som pågick under Homecoming Week, utan även det man har sett i så många filmer, nämligen röstning till Homecoming King och Queen. Det jag inte visste innan är att det är alla sporter som nominerar en en person från laget (och lärarna nominerar en person för något akademiskt ämne), och sedan får alla på skolan rösta mellan de som är nominerade. I vissa sporter röstar spelarna fram den som ska bli nominerad, och i vissa sporter, som vi gjorde i golfen, drog tränaren lott. Nomineringarna är separerade mellan de olika klasserna, så seniors röstade på seniors, juniors på juniors osv.  Vinnarna för freshmens, sophomores, och juniors presenterades på rallyt, liksom de tre paren som hade fått flest röster bland seniors. I halvtid av fotbollsmatchen skedde kröningen, och det var också då man fick reda på vilka seniors som vann. 
 
Homecoming week var alltså en väldigt fullspäckad, men rolig, vecka, och det har därför varit så otroligt skönt att kunnat ta det lugnt i helgen. I lördags tog jag mina senior pictures som kommer vara med i yearbooken, och idag åkte vi till en kyrka i Turlock, knappt en halvtimme söder om Modesto, för att lyssna på några som jobbar med välgörenhetsprojekt i Kenya, First Love Kenya, som Ella kanske kommer åka och hjälpa till med nästa höst. 
 
Den kommande veckan kommer förhoppningsvis bli lugn, vilket jag känner att jag behöver efter denna stressiga veckan. På onsdag har vi en golftävling i Manteca, en mindre stad utanför Modesto, vilket gör att vi missar skolan, men annars kommer det nog inte hända något väldigt spännande. Hoppas ni alla har det bra var ni än befinner er!
 
Här är som ni ser the themes för varje dag under the Homecoming Week
 
Här är från fredagsmorgonen när vi dekorerade the hallways. Vi seniors hade det stora rummet som kallas Forum (ja, är det inte väldigt häftigt att ett ställe på min skola här har samma namn som ett rum på min skola i Sverige?!), där vi äter lunch, har skåp och är en allmänn samlingsplats.
 
Även här bild från forum när det var dekorerat. Här med alla seniors som var med och dekorerade.
 
Vi gjorde även en tavla med alla seniors (dvs alla som hjälpte till med floatbuildingen och var där när vi gjorde det) handavtryck
 
Jag och Angela under floatbuildingen
Här ser ni en del av vårt float och alla som var med och uppträdde. Jag är the one in the blue gown.
 
Jag och Meghan under the Homecomecoming game, efter hennes kröning som Homecoming Princess (Hon kom alltså på andra plats). Så glad för hennes skull.
Sneak peak från senior pictures-fotograferingen. Resultatet får ni senare (om ni inte redan har sett en av bilderna på fb dvs.)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

isabelleiusa.blogg.se

Utbytesstudent i Modesto, California 14/15

RSS 2.0