17 days to go!

Hej på er! Nedräkningen fortsätter för fullt och tiden går ju så otroligt fort. Har så mycket jag vill hinna med innan jag åker. Har just nu endast tre oplanerade dagar kvar, och sakerna som ännu inte är inplanerade är många. Därimellan ska jag dessutom hinna med att packa, vilket jag verkligen inte ser framemot. Jag tycker att det är jättesvårt att packa för bara en helg, hur ska jag då klara att packa för ett helt år?! Menmen, detta är ju något jag verkligen vill och längtar efter, så då ska jag väl kunna motivera mig med packningen på något vis! Det går ju trots allt att köpa det mesta där, så jag behöver ju inte vara rädd för att glömma något (förutom alla dessa jätteviktiga papper som jag måste ha för att kunna komma in i landet osv...)!
 
Tänkte hur som helst visa er några av bilderna från nedräkningen, som Will har lagt ut:
Bild på "the bigs" som han kallade det. De övre bilderna är kustlinjen precis nedanför Monterey Bay, mittenbilden är "the big dipper" på Santa Cruz Beach Boardwalk amusement park och de nedre bilderna är från en nationalpark i Calaveras. Allt inom 190 km från huset.
 
"The Grover cousins". Will har 9 syskon, som tillsammans har 28 barn. Jag kommer alltså ha nåågra fler kusiner där än här i Sverige, där jag endast har en kusin (som dessutom bara är ett år gammal). Ska bli riktigt kul att träffa alla!
 
Färska frukter, grönsaker och nötter har de gott om. Allt från mandel på våren till pumpor på hösten. Inte helt fel faktiskt!
Lisa Westin
2014-07-15 @ 18:22:18
URL: http://lisawestins.blogg.se

Hej! Självklart vill jag göra ett länkbyte! Kram
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

isabelleiusa.blogg.se

Utbytesstudent i Modesto, California 14/15

RSS 2.0