The Trip

På juldagsmorgonen öppnade vi också en annan julkapp. Den innehöll information och var vi skulle åka på vår trip fre-sön. Alla vi "barn" i familjen visste att viskulle åka någonstans över helgen, men inte var (även om vi hade våra misstankar). Så när vi alla öppnade presenten på juldagsmorgonen så fick vi äntligen reda på var vi skulle.
 
På fredagen åkte vi norrut till Mendocino och Fort Bragg som är två kustbyar intill varandra. Mendocino var en väldigt tyst, lugn, och mysig by, med en del trevliga butiker. Fort Bragg var en lite större by, men fortfarande inte stor. Anledningen till att vi åkte upp där är att det finns en glass beach, där det istället för sand finns glasstenar. Vi hade hört innan att det inte var något glas kvar längre då folk plockar med sig det hem, så vi kom dit utan allt för stora förväntningar, Vi blev dock positivt överraskade när vi kom dit, för det var en hel del glas kvar. 
 
 
 
 
 
En sak som var riktigt häftig var att så fort man kom en bit ifrån så kunde man inte se att det var glas. På denna bilden ser det ut som att det lika gärna kunde varit vanlig sand.
 
Lite klättrande blev det också. Är det inte underbart att man kan vara klädd så här i slutet av december?!
 
Hela familjen på en av klipporna.
 
Fredagsnatten bodde vi på ett hotell i Fort Bragg, innan vi på fredagsmorgonen begav oss ner längs med kusten till San Francisco. Kusten på den sträckan var väldigt dramatisk och vacker. Även vägen var dramatisk, och på vissa ställen körde man med en bergsvägg på ena sidan och ett stup ner till vattnet, utan vägräcke, på andra sidan.
 
 
 
 
I San Francisco shoppade vi lite på eftermiddagen, och åt sedan . På söndagsmorgonen var det dags för nästa stora äventyr, nämligen en tur i luftballong. Det var helt klart en upplevelse och väldigt spännande. 
 
 
Napa valley from above. Det såg nästan ut som att man tittade på google maps.
 
Efter luftballongsturen åkte vi tillbaka till SF, åt lunch, shoppade lite till, och åkte till slut hem. Allt som allt var det här alltså en jätterolig helg med flera spännande upplevelser. Jag är så glad för att jag har fått en värdfamilj som hittar på så mycket saker med mig.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

isabelleiusa.blogg.se

Utbytesstudent i Modesto, California 14/15

RSS 2.0