Julkänsla!

Hej på er! Sedan thanksgiving, när jag senast uppdaterade här, har det varit en hel del basket. Vi har haft två turneringar och en del träningsmatcher. Vi har även haft en team sleepover och liknande saker. På fredag börjar ligan, så det ser jag framemot!
 
Annars har jag varit på en julfest där jag och ella ledde cookie decorating för barnen, varit på ett christmas party med college-gruppen i kyrkan, pluggat för finals, skypat med mina vänner från Sverige, samt börjat titta på Welcome To Sweden med min värdfamilj. 
 
Denna veckan, ons-fre, har vi finals, vilket är som ett slutprov för alltvi har jobbat med under terminen. Det innebär att 1st and 2nd periods finals var idag, 3rd and 4th tomorrow, och 6th and 7th på fredag. Varje final-block är två timmar långt, så vi slutar 12.15 vilket ju inte är helt fel. 
 
Ikväll ska vi på ett christmas party/födelsedagskalas för min värdpappa och aunt Christen hos aunt Sally. Imorgon ska vi åka till San José för att fira Wills födelsedag, samt för att Demps har en doctor's appointment där.
 
Hoppas att ni alla har det jättebra där hemma, och att ni börjar få lite julkänsla. Det har i alla fall jag börjat få, så jag ser mycket framemot jullov. 
 
Dinner at In-n-Out after a basketball game
 
Between two games 
 
At the church's christmas party. The theme was ugly christmas sweatersNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

isabelleiusa.blogg.se

Utbytesstudent i Modesto, California 14/15

RSS 2.0