Farmor och Hans besök

Hej på er! Mycket har hänt sedan senast jag skrev här så jag tänkte att jag ska sammanfatta allt lite kort och istället ge er många bilder. Förra gången jag skrev här var jag alltså sjuk, och jag fick reda på när jag gick till doktorn att det var en bihåleinflammation. Tråkigt, men med pencillin blev det snabbt bättre. 
 
När farmor och Hans var här uppe i Modesto gjorde de lite olika saker medan jag var sjuk, och sedan på helgen när jag var bättre åkte vi till Yosemite med dem och mina amerikanska farföräldrar. Det var min första gång på Yosemite och det var väldigt vackert. 
 
 
 
På måndagen flög vi i ett litet flygplan för fyra passagerare med en vän till min värdfamiljen. Vi flög över the valley och precis i kanten över the Sierrra Nevada Mountains. Sjukt häftigt! Efteråt åkte vi hem till piloten och fick en liten rundvandring på hans mandelodling. 
 
 
Till helgen åkte vi ner till Santa Barbara och på måndagen vidare ner till LA. Stopp på vägen blev i Malibu och Santa Monica. I LA åkte vi en busstur som tog oss till bland annat Venice Beach, Hollywoodskylten, Rodeo Drive, Mulholland Drive som är en väg där många kändisar bor, Walk of Fame, Beverly Hills, och flera liknande ställen. Dagen efter åkte vi ut till Long Beach och spenderade en stor del av dagen där. 
 
 
Santa Monica Pier
 
Downtown LA
 
Beverly Hills 
 
Venice Beach
 
Venice Beach Boardwalk
 
Venice Canals
 
Walk of Fame. Detta var den första kvällen när vi kom dit, och det var ganska kallt.
 
The Hollywood Sign
 
Long Beach
 
Efter LA begav vi oss av mot Grand Canyon, och ca nio timmar senare möttes vi av denna vyn: 
 
 
Dagen efter var det snöigt och kallt, och vyn var inte alls lika bra... Dock fick vi en del bra utsikter framåt kvällen.
 
 
 
 
Efter två nättter i Grand Canyon begav vi oss till vår slutdestination, Las Vegas. Ett stopp gjorde vi dock på vägen dit vid Hoover Dam, som är ett vattenkraftverk som tydligen jätttemånga turister åker till.
 
 
 
I Las Vegas fanns det massor med påkostade hotell, och givetvis kasinon i alla. 
 
Las Vegas Blvd 
 
Inne i Hotel Paris. Jag trodde helt ärligt att jag var utomhus när jag gick ut från en restaurang...
 
Hotel Bellagio. På kvällarna var det ett vattenspel som var riktigt häftigt och vackert.
 
Efter Las Vegas slutade vår resa, och jag åkte hem till Modesto medan de åkte hem tll Sverige. Som en summering kan jag i alla fall säga att det var en rolig resa, och min favorit var nog faktiskt Grand Canyon, dit jag mer än gärna skulle kunna tänka mig åka tillbaka nån gång när det inte är vinter. 
Sophia
2015-03-09 @ 13:12:33
URL: http://nouw.com/sophiasresa

Hej! Jag ska till Kalifornien på utbytesår i sommar. Hur är vädret där du bor? vad har du på dig för kläder en vanlig dag i skolan?
Tack! :D

Svar: Hej! Åh vad roligt att du ska till Cali! Vet du var än? Jag har svarat på din fråga i ett inlägg. Kram!
Isabelle Olsson
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

isabelleiusa.blogg.se

Utbytesstudent i Modesto, California 14/15

RSS 2.0