Santa Barbara-weekend

Hejsan! Förra veckan var en vanlig vecka med inga större händelser förrän på fredagen. För på fredagen åkte vi nämligen ner till Santa Barbara för att fira Dempseys födelsedag. Vi tittade på hans träningsmatcher, shoppade downtown, var på stranden, och hade födelsedagsmiddag. Vädret där nere var soligt och runt 20 grader med lite blåst. Här hemma har det de senaste dagarna också varit runt 20 grader, men morgnarna och kvällarna är mycket kallare här. 

Att köra ner till Santa Barbara tar knappt fem timmar, och det är något vi kommer göra en hel del under våren för att få se Dempsey spela baseball. Santa Barbara är en väldigt vacker stad med mycket gamla byggnader och spansk arkitektur. Det brukar också kallad Californiens riviera. Det är alltså ett ställe jag det väldigt mycket fram emot att komma tillbaka till. 

Denna veckan är det homecoming week, vilket innebär dress up days varje dag och spirit rally på fredag. Ikväll har vi vår näst sista hemmamatch och det är vår Senior Night. Det är som en slags avtackning eller uppmärksammande av alla seniors i laget. Mer detaljer kan jag berätta om efteråt. Ha det bra så länge!

Från vår lagfotografering förra måndagen.

Födelsedagsmiddag på en mexikansk restaurang. Jag åt en jättegod rätt med lax, potatis, och grillade grönsaker. 

Från den första eftermiddagen på stranden. Vattnet var väldigt kallt, men det var ändå underbart.

Från den andra dagen på stranden när vi spelade mexikansk domino och bara njöt av vädret. 

Utsikten från en av villaområdet uppe i backarna. Bilden speglar tyvärr inte riktigt hur det i verkligheten såg ut, men det var i alla fall väldigt vackert med havet och alla palmerna.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

isabelleiusa.blogg.se

Utbytesstudent i Modesto, California 14/15

RSS 2.0