Pacific Grove!

Hej på er! Så denna helgen spenderade jag alltså i Pacific Grove. Vi åkte efter skolan i fredags, och körde i drygt två timmar innan vi var framme, På fredagskvällen gjorde jag och Filippo, en italiensk utbytesstudent som följde med oss, en internationell middag. Han gjorde en pastarätt som huvudrätt, medan jag gjorde kladdkaka med hallonsås som efterrät. Mycket gott blev det. 
 
På lördagsförmiddagen spelade jag och Will golf på golfbanan i Pacific Grove. De första nio var inget speciellt alls, det var en ganska medelmåttig golfbana. Men de sista nio var precis vid havet, så det var en otroligt fin vy. Dessutom kan jag nämna att de har något som kallas Youth on Course här som ger juniorer kraftigt reducerade priser. Det gjorde att jag kunde spela på en så vacker bana för endast 5 dollar, vilket är ca 35 kronor. Dock tror vi att de gjorde ett misstag, för de sa när vi bokade tiden att det skulle kosta 20 dollar för mig, men även det skulle ju varit relativt billigt. 
 
 
Efter golfen åkte vi 17 Mile Drive och fortsatte sedan ner mot Big sur. 17 Mile Drive gick längs flera välkända golfbanor såsom Spanish Bay, Spyglass och Pebble Beach. De såg riktigt roliga ut, och jag hade otroligt gärna spelat dem, men tyvärr har de ett ganska smaskigt pris också. Pebble kostar ca 3500 kr...
 
Hur som helst var det än väldigt vacker väg, liksom hela vägen ner till Big Sur var, med en dramatisk kustlinje. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På kvällen åkte vi in till Monterey och åt middag och gick runt lite. Dagen efter, igår, åkte vi upp längs kusten till Santa Cruz, och boardwalken. Vi åt sedan lunch, innan det var dags att åka hem. 
 
Vi hade alltså en trevlig liten trip, och fick se många vackra platser. Nu ska jag gå och äta lunch, och så småningom bege mig till basketball tryouts. Wish me luck!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

isabelleiusa.blogg.se

Utbytesstudent i Modesto, California 14/15

RSS 2.0