Resan har börjat!

Hej på er! Ja, idag är den stora dagen. Just nu sitter jag på Arlanda på mitt flyg till Oakland 16.30. Dagen började tidigt med avfärd hemifrån 05.15 och flyg från Sturup, Malmö 8.00. Flyget gick bra, och nu har jag bara några timmar att fördriva här innan det är dags att lämna Sverige.

Eftersom jag inte har något bättre för mig tänkte jag berätta om de sista dagarna i Sverige. I torsdags började dagen med packning innan jag begav mig till Kvickbadet för att träffa Sara. Vi pratade mest om vad som har hänt sen vi sågs senast samt om vad som väntar mig i USA.

 

Fint väder var det också!
 
När vi hade pratat av oss fortsatte jag in till Helsingborg där jag träffade Rebecka, Millie, Anna och Clara för att picknicka på Gröningen. Vi badade, åt, pratade och hade det allmänt bra. Jag kommer verkligen sakna dem när jag åker!
 
 
 
Dagen efter, igår, åkte jag tillsammans med min familj till Halmstad för att högskolan Rebecca ska gå på hade en infodag för nya elever. När den var slut åkte vi in och år lunch inne i stan, innan vi begav oss hemåt igen. Det var ju så otroligt varmt väder så jag och Viktoria bestämde oss för att åka till Lerhamn och bada lite. Dock blev det inte så länge eftersom jag var tvungen att åka hem och packa det sista, och det är jag glad för i efterhand, eftersom regnet började vräka ner bara några minuter efter jag kom innanför dörren. I alla fall, jag packade det sista och sedan åkte jag och min familj in till Helsningborg för att äta en sista middag tillsammans på ett år. 
 
 
 
 
 
Det har varit några hektiska sista dagar med så otroligt många olika känslor på en och samma gång. Men nu finns det inte längre någon återvändo, för det här händer faktiskt här och nu! Nästa gång vi hörs är jag i USA, så ni får ha det bra tills dess!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

isabelleiusa.blogg.se

Utbytesstudent i Modesto, California 14/15

RSS 2.0